Food workshop Den Bosch

  • Workshops

Food workshop Den Bosch

Bij Heische Hoeve Den Bosch zit je goed voor gezellige, leerzame en vooral creatieve food-workshops. De hoofdstad van Brabant heeft nog zoveel meer te bieden dan de Bossche bol! Van bier brouwen en fermenteren, tot chocolaterie en likeur maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus ideaal om een vriendin, je familie of collega’s mee te nemen! Leer elkaar kennen op een unieke en gezellige manier!

De Heische Hoeve is de perfecte locatie voor jouw food workshop in Den Bosch.

Door de buiten- en binnenstad

Wildplukwandeling 29,50 p.p.

Kun je madeliefjes eten? Prikt verse brandnetel op je tong? Wat is een lekkere wilde snack? Hoe smaakt een paardenbloem? Wat aten jagers en verzamelaars in Brabant 3000 jaar geleden?

Inleiding in het maken van Mosterd

Workshop Mosterd maken 29,50 p.p.

Mosterd is een veelgebruikte smaakmaker. Maar wist je dat mosterd heel eenvoudig zelf te maken is? En dat mosterd heel gezond is? We beginnen met een inleiding over de geschiedenis van mosterd en azijn en uitleg over de productie op de Heische Hoeve.

Geef ‘signature’ aan je gerechten

Workshop roken 29,50 p.p.

Eten uit de streek van het seizoen is trendy. Maar van sommige verse producten kun je maar kort genieten. Chefs en thuiskoks gaan daarom weer steeds vaker zelf producten conserveren. Je gaat in het praktijkgedeelte roken met hooi en roken met houtschaafsel.

Inclusief 1 kilo verse worst

Workshop worst maken 29,50 p.p.

We beginnen om te laten zien hoe het uitbenen en in technische delen versnijden van een half varken in zijn werk gaat. We gaan in op de methodes die je kunt gebruiken en de belangrijkste begrippen. Per persoon gaan we 1 kilo verse worst maken.


Grain to glass | Top of its class

Zo worden neus, smaak en afdronk van onze huisgestookte Bus Whisky gewaardeerd: